ترفندهای سرآشپز !

????برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید

????برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید

????برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید

????برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزیدشون

????برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود

????اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهایی که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .

????برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید.

????برای ترد شدن گوشت
روی همه قسمت های آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید

????برای بهتر رنگ دادن زعفران :
هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود..نتیجه را خواهید دید.با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ است.
چند تجربه :

????داخل مایع ظرفشویی نصف استکان سرکه سفید بریزید.
1. کف میکنه اساسی
2. مثل وایتکس کار میکنه
3. بررررق میندازه ظرفها رو
4. کف روی ظرف نمی مونه و براحتی با آب پاک میشه
5. سینک ظرفشویی هم برق افتاد
????داخل کلم بروکلی کرم هایی وجود داره که کاملا شبیه کلم هست و به هیچ وجه با شستن معمولی از بین نمیرود حتی با ریختن نمک ومحلول. برای حل این مشکل حتما باید برو کلی ها رو داخل اب جوش بیاندازیم. (فقط 3 ثانیه) با این کار , بروکلی ,نه پخته میشود ونه بخار پز. فقط کرم های داخل ان بیرون میاید که قابل دیدن هم هست. لطفا امتحان کنید.
????بعداز یه مهمونی که پوست پرتقال و نارنگی توپیش دستیها مونده دور نریزین همراه سرکه تو شیشه بریزین دَرِشو ببندین دوهفته بمونه بعدپوستهارو دور بریزین اون محلولو تو ابپاش بریزین وبرین به جنگ لکه های چربی رو اجاق گاز و….بروید
جالب بودند.امتحان کنیم ببینیم چی پیش میادش.

 

 

موضوعات: بدون موضوع
[دوشنبه 1395-05-18] [ 07:07:00 ب.ظ ]